Bent u op zoek naar een nieuwe werknemer, maar u heeft geen tijd voor het zelf opzetten van een sollicitatieprocedure? Maak dan gebruik van onze tool werving & selectie.

Samen met u gaan we inventariseren wat u precies voor nieuwe medewerker zoekt. Welke opleiding en werkervaring dient uw nieuwe werknemer te hebben? Wat zijn de persoonskenmerken? Uit welke taken bestaat de functie? Uit wat voor soort mensen bestaat het team waarin de nieuwe medewerker aan de slag gaat? En ga zo maar verder. Zodra uw profielschets van de nieuwe medewerker helemaal duidelijk is gaan wij voor u aan de slag om de juiste kandidaat voor uw organisatie te werven. Daarbij kijken wij niet alleen naar het CV, maar letten we er sterk op of de persoon bij u en uw organisatie past. 2 Uitzendbureau stelt zorgvuldig geselecteerde kandidaten aan u voor, waar u vervolgens een keuze uit gaat maken. Deze kandidaat gaat direct bij u op contract.

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl