Vacature Uitvoerder

Onze opdrachtgever bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen en gebouwen. Voor particulieren, woningcorporaties, zorginstellingen en overheid in Noord-Nederland. Ook heeft men veel NCG projecten, zoals versterking, sloop/nieuwbouw. Met de vaste partners en gespecialiseerde medewerkers voert men praktisch alle timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit. Teamwork staat bij onze opdrachtgever voorop. Om hun ambities waar te maken zijn we op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie: Uitvoerder.

Functieomschrijving

Als uitvoerder ben je verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van een volledig project (werk) en/of  van meerdere kleinere projecten gelijktijdig. Jij bent de persoon die verantwoordelijk is voor de realisatie van de technische kwaliteit van het werk. Je zorgt daarnaast dat de productiviteit (tijd- en kostenbesteding) worden vastgelegd in de werkopdracht.

Nog voordat de opdracht tot uitvoering wordt gebracht ben jij al betrokken bij het invullen van de werkzaamheden samen met de projectcoördinator. Samen met de projectcoördinator neem jij het werk op en blijf je tijdens de werkvoorbereidingsfase nauw aangesloten. Daarna komt het project in jouw handen te liggen en ben jij de persoon die de uitvoering op zich neemt.

Je stuurt de medewerkers, onderaannemers en leveranciers aan op de projecten. Je legt schriftelijke verantwoording vast over de uitgevoerde werkzaamheden en deelt deze in de uitvoerders overleggen met de projectleider. Daarnaast stel je de uitvoeringslijsten per woning of project op en ben jij degene die meer- en minderwerk lijsten invult.

Waar ga jij voor?

Voor jou zijn tevreden opdrachtgevers en medewerkers van groot belang. Jij voelt je verantwoordelijk om een project van A tot Z tot een goede einde te brengen. Je denkt mee met collega’s wanneer werkzaamheden even net anders uitgevoerd moeten worden maar verliest daarbij geen moment de bewoners, opdrachtgever of leveranciers uit het oog. Je bent in staat om zelf schriftelijke verantwoording over deze projecten af te leggen. En je ziet het als een uitdaging om projecten zo rendabel mogelijk uit te voeren.

Wie zoeken wij?

Als uitvoerder ben je communicatief sterk en beschik je over een goed inlevingsvermogen. Je hebt al de nodige jaren ervaring als uitvoerder en bent nu op zoek naar een nieuwe uitdaging.
Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:

 • Afgeronde MBO opleiding;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring uitvoerder;
 • Je bent een gedreven persoon die gaat voor resultaat;
 • Je beschikt over een ondernemers mentaliteit;
 • Je beschikt over de nodige technische kennis;
 • Je hebt sterke affiniteit met vastgoedonderhoud en de doelgroep van corporaties;
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij onze opdrachtgever kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra en is afgestemd op het niveau van de functie.

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Monteur zwaar materieel

  Monteur zwaar materieel

  Wil je sleutelen aan bijzonder materieel, hogedruk- en vacuüm units, tank- en vrachtwagens en zware motoren? Ben je leergierig? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als Monteur kom je bij onze opdrachtgever terecht in een dynamische omgeving. Je zorgt ervoor...

  Machinist industriële reiniging

  Machinist industriële reiniging

  Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Machinist Industriële reiniging heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag bij een sociale en stabiele werkgever! Wat zijn de belangrijkste taken van jou als Machinist Je bestuurt en bedient een hogedruk- of...

  Terminal Medewerker

  Terminal Medewerker

  De functie   De terminal medewerker is belast met alle voorkomende werkzaamheden, waaronder: Het veilig en schadevrij laden en lossen van voer- en vaartuigen Het op een veilige en verantwoorde wijze aanslaan (en afslaan) van lasten Het onderhouden en schoonhouden...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl