Senior Werkvoorbereider/calculator

Onze opdrachtgever bouwt, verbouwt en onderhoudt woningen en gebouwen. Voor particulieren, woningcorporaties, zorginstellingen en overheid in Noord-Nederland. Met hun vaste partners en gespecialiseerde medewerkers voert men praktisch alle timmer- en onderhoudswerkzaamheden uit.

Teamwork staat bij onze opdrachtgever voorop. Om de ambities van onze opdrachtgever waar te maken zijn wij voor hen op zoek naar een enthousiaste kandidaat voor de functie:

Functieomschrijving

Als senior werkvoorbereider/calculator ben je nauw betrokken bij alle opdrachten. Dit zijn grote en complexe projecten én kleinschalige 1-op-1 maatwerkprojecten. Groot of klein: je beschouwt het als een uitdaging.

Je luistert goed naar de opdrachtgevers, denkt met ze mee en onderzoekt de haalbaarheid van innovatieve ideeën en oplossingen. Met je analytische blik initieer je waar mogelijk verbeteringen en voer je deze door.

 • Het maken van prijscalculaties;
 • Het maken van planningen en toezicht houden op de processen;
 • Het bestellen van materiaal bij de leveranciers en je laten informeren over prijzen en levertijden;
 • Het onderhouden van contacten met leveranciers en opdrachtgevers;
 • Het opstellen van offertes en ramingsverzoeken;
 • Het signaleren van meer- en minderwerk.

Je bent verantwoordelijk voor de prijscalculaties, bewaakt de plannen en processen en houdt continu het overzicht. Tijdens de uitvoerfase van een project werk je nauw samen met de uitvoerder en projectleider. Jullie zijn met z’n drieën een team en werken veel samen.

Waar ga je voor?

Je denkt graag mee met opdrachtgevers en zorgt ervoor dat zij het beste resultaat krijgen. Je bewaakt de voortgang van de projecten en zorgt voor een goede planning. Als senior werkvoorbereider/calculator heb je een adviserende rol richting onze opdrachtgevers zodat zij het beste resultaat krijgen. Tijdens de uitvoerfase van een project werk je nauw samen met de uitvoerder en projectleider. Jullie zijn met z’n drieën een team en werken veel samen.

Wie zoeken wij?

Je hebt ruime ervaring als werkvoorbereider/calculator en voldoet aan de volgende voorwaarden:

 • Je bent ambitieus, leergierig en wilt jezelf ontwikkelen;
 • Je bent op de hoogte van ontwikkelingen in de branche en weet in te spelen op nieuwe kansen;
 • Je beschikt over ruim voldoende bouwkundig inzicht;
 • Je bent stressbestendig en accuraat in je werk.

Van nature ben je een echte teamspeler, heb je een proactieve houding en ga je oplossingsgericht te werk. Je beschikt over een ondernemersmentaliteit en stelt de klantvraag altijd voorop. We zoeken iemand die op een positieve en correcte wijze communiceert, zowel mondeling als schriftelijk.

Goede collega’s en een professioneel bedrijf

Bij onze opdrachtgever kun je rekenen op een leuke afwisselende baan in een prettige werkomgeving met gemotiveerde collega’s. Je bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van jouw functie, het resultaat telt. Het arbeidsvoorwaardenpakket is conform de cao Bouw & Infra en is afgestemd op het niveau van de functie.

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Monteur zwaar materieel

  Monteur zwaar materieel

  Wil je sleutelen aan bijzonder materieel, hogedruk- en vacuüm units, tank- en vrachtwagens en zware motoren? Ben je leergierig? Dan hebben wij een mooie uitdaging voor jou! Als Monteur kom je bij onze opdrachtgever terecht in een dynamische omgeving. Je zorgt ervoor...

  Machinist industriële reiniging

  Machinist industriële reiniging

  Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Machinist Industriële reiniging heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag bij een sociale en stabiele werkgever! Wat zijn de belangrijkste taken van jou als Machinist Je bestuurt en bedient een hogedruk- of...

  Terminal Medewerker

  Terminal Medewerker

  De functie   De terminal medewerker is belast met alle voorkomende werkzaamheden, waaronder: Het veilig en schadevrij laden en lossen van voer- en vaartuigen Het op een veilige en verantwoorde wijze aanslaan (en afslaan) van lasten Het onderhouden en schoonhouden...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl