Projectleider Steigerbouw regio Noord Oost (standplaats Hoogeveen)

Onze opdrachtgever is toonaangevend in haar branche als dienstverlener in de Industrie en Bouw. Opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt voor steigerbouw, rope access, hoogwerkers, thermische isolatie, akoestische isolatie, tracing, fireproofing en offshore services,  metaalconservering en straal- en coatingwerk. De wereldwijde organisatie is actief in 30 landen en heeft 32.000 werknemers in dienst in meer dan 350 locaties. Binnen de Benelux organisatie zijn circa 3.000 professionals werkzaam.

Locatie: Hoogeveen

Ben jij een coachende leidinggevende die technisch sterk en commercieel vaardig is? Voor de regio Noord Oost zijn wij op zoek naar een fulltime, ervaren en enthousiaste Projectleider Steigerbouw!

Wat ga je doen?

Als onze projectleider Steigerbouw ben je verantwoordelijk voor (multidisciplinaire) projecten en geef je leiding en sturing aan de diverse projectmedewerkers. Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor de planning, de voortgangsbewaking en de kwaliteits- en veiligheidsnormen van het totale project en ben je financieel (eind)verantwoordelijk.

Verder heb je een intermediaire rol tussen de klanten, het operationeel/ regiomanagement en de projectmedewerkers. Je onderhoudt de contacten met de klant en geeft waar nodig ondersteuning in hun inbreng en je kent uiteraard de van toepassing zijnde contractvoorwaarden. Je bent goed in staat om eventuele onverwachte escalaties op een juiste manier te managen en neemt initiatieven tot verbetering en vernieuwing van processen. Je rapporteert regelmatig over Safety, aanpak, voortgang en kwaliteit aan je opdrachtgever, de teamleden en operationeel/ regiomanagement. Je werkt volgens procedures en richtlijnen voor projectmatig werken en je neemt initiatieven die leiden tot optimalisatie van de (primaire) processen.

Wat verwachten wij van onze nieuwe Projectleider?

Als Projectleider Steigerbouw heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je besluitvaardig en initiatiefrijk. Je draagt zorg voor de voortgangscontrole en als teamplayer en ‘natuurlijke leider’ kun je je medewerkers goed mee krijgen in je plannen en weet je draagvlak te creëren bij alle betrokkenen. Je bent een stevige, energieke, daadkrachtige en stressbestendige persoonlijkheid met goede contactuele, commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent goed in staat een project binnen de gestelde deadlines tot een optimaal resultaat te brengen. Daarbij handel je zelfstandig, klantgericht, proactief en flexibel en heb je een probleemoplossende en resultaatgerichte instelling.

Wat breng je verder mee?

 • Een aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een technische opleiding;
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij voorkeur binnen een internationale, hectische (bouw)technische of petrochemische organisatie. Kennis van, en affiniteit met de conservering en de isolatiebranche is hierbij een grote pré!;
 • Naast goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift ook Engels en/of Duits;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
 • VCA (VOL) en vakgerichte cursussen;
 • Woonachtig in de regio is een pré.  

Wat hebben wij jou te bieden?

Wij bieden je een zelfstandige functie in een groeiend en klantgericht bedrijf, waarin je een nieuwe impuls kan geven aan je carrière vanuit een verantwoordelijke, veelzijdige en dynamische positie. Verder bieden we jou een prettige, no-nonsense werkomgeving waar wederzijds respect, een goede sfeer maar ook hard werken heel belangrijk zijn. Je zult deel uitmaken van een nieuwe organisatie die haar marktaandeel sterk wil vergroten en haar werknemers hierbij van goede secundaire arbeidsvoorwaarden voorziet. Hierbij horen uiteraard een marktconform salaris en een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen, een eindejaarsuitkering en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Kom jij bij ons het verschil maken?

Ben jij de collega die écht kan aanpakken, in oplossingen denkt, en proactief een bijdrage levert aan de verdere professionalisering van de organisatie, dan vragen wij je om direct te reageren!

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Industrieel reiniger gecertificeerd

  Industrieel reiniger gecertificeerd

  Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt! Leergierigheid, motivatie,...

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Hou je van aanpakken? Wil je ook een beroep leren in de praktijk? Wil je afwisselende werkzaamheden? Een leerling heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Je kunt leren en doorgroeien. Je krijgt een mentor. Je krijgt al jouw uren...

  Receptioniste met financieel administratieve taken

  Receptioniste met financieel administratieve taken

  Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever bestaat reeds meer dan 65 jaar en is toonaangevend op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Men heeft meerdere vestigingen verspreid over het land, waar ruim 700 mensen werkzaam zijn. Wij hebben een...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl