Ben jij op zoek naar een logistieke functie waarin je jouw kennis full time kunt inzetten? Ben je organisatorisch sterk, stressbestendig, gedisciplineerd en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen? Ben je bovendien geïnteresseerd in geautomatiseerde systemen? Lees dan snel verder, want dan is dit de vacature die je zoekt.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie. Vanuit uitstekende productiefaciliteiten en een professioneel laboratorium en gedifferentieerde magazijnen werkt een team van ca. 40 medewerkers aan de unieke producten. Men heeft een wereldwijde afzetmarkt, met productielocaties in Nederland, China en Indonesië. Het is een levendig bedrijf met een sterke internationale focus.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gekwalificeerde magazijnbeheerders in 3-ploegendienst die het uitgiftemagazijn beheren. De organisatie is bezig over te gaan van een handmatige naar geautomatiseerde verwerking van de logistieke verplaatsingen en de administratieve verwerking daarvan. Wij zoeken magazijnbeheerders die hierin kunnen meedenken.

Over de werkzaamheden in de magazijnen

Per receptuur de juiste grondstoffen verzamelen uit het voorraadmagazijn, deze uiterst zorgvuldig per batch afwegen (bruto en netto) en met de heftruck just in time naar de juiste productiemedewerker / operator in de fabriek brengen. Gereed product mee terug nemen en na weging opslaan in het daarvoor bestemde magazijn, in het juiste vak. Ook de administratieve verwerking van alle handelingen behoort tot de taken van de magazijnbeheerder. De magazijnbeheerder is er (mede) verantwoordelijk voor dat er geen voorraadverschillen ontstaan.

Eén magazijnbeheerder werkt met één order picker, in 3 ploegen. Daarnaast werkt de magazijnbeheerder samen met Planning, Productie, Expeditie en Administratie. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

Wat wij vragen

Een logistieke opleiding op MBO-4 niveau en minstens enige ervaring met logistieke processen;

Zeer nauwkeurig en oplossingsgericht werken;

Een goed ontwikkeld organisatiegevoel: het geheel kunnen overzien met oog voor details;

Aantoonbare belangstelling voor ICT en geautomatiseerde processen;

Goed kunnen samenwerken, maar ook zelfstandig je verantwoordelijkheid nemen;

Bij voorkeur in bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te halen. 

Wat wij bieden

Marktconform salaris, uitstekende reiskostenregeling en een gratis lunch;

Een dynamische collegiale werkomgeving met groeimogelijkheden;

Bij gebleken geschiktheid behoort een dienstverband na afloop van de uitzendperiode tot de mogelijkheden.

Klik op onderstaande button om te solliciteren

Allround onderhoudsmonteur

Allround onderhoudsmonteur

Onze opdrachtgever is specialist in het fabriceren van betonproducten voor verschillende doeleinden. Onder andere betonplaten, keer- en silowanden en verholen goten heeft men in het assortiment. Veel van de producten worden geproduceerd met het KOMO keurmerk....

MONTEUR ZONNEPANELEN

MONTEUR ZONNEPANELEN

​Functieomschrijving In de functie van Monteur zonnepanelen ben je onder andere verantwoordelijk voor het bevestigen van zonnepanelen op platte en schuine daken, het aanleggen van de bekabeling binnen en buiten de woning, het aansluiten van de bekabeling op de...

ASSISTENT BRONBEMALING

ASSISTENT BRONBEMALING

Als Assistent Bronbemaling ga jij aan de slag met je collega’s en leer je het vak in de praktijk. Je installeert samen met je collega’s bemalingsfilters en pompen om sleuven en bouwputten droog te maken. Bemalen houd in dat het (grond) water wordt onttrokken om op die...

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl