Ben jij op zoek naar een logistieke functie waarin je jouw kennis full time kunt inzetten? Ben je organisatorisch sterk, stressbestendig, gedisciplineerd en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen? Ben je bovendien geïnteresseerd in geautomatiseerde systemen? Lees dan snel verder, want dan is dit de vacature die je zoekt.

Wie is onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie. Vanuit uitstekende productiefaciliteiten en een professioneel laboratorium en gedifferentieerde magazijnen werkt een team van ca. 40 medewerkers aan de unieke producten. Men heeft een wereldwijde afzetmarkt, met productielocaties in Nederland, China en Indonesië. Het is een levendig bedrijf met een sterke internationale focus.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken gekwalificeerde magazijnbeheerders in 3-ploegendienst die het uitgiftemagazijn beheren. De organisatie is bezig over te gaan van een handmatige naar geautomatiseerde verwerking van de logistieke verplaatsingen en de administratieve verwerking daarvan. Wij zoeken magazijnbeheerders die hierin kunnen meedenken.

Over de werkzaamheden in de magazijnen

Per receptuur de juiste grondstoffen verzamelen uit het voorraadmagazijn, deze uiterst zorgvuldig per batch afwegen (bruto en netto) en met de heftruck just in time naar de juiste productiemedewerker / operator in de fabriek brengen. Gereed product mee terug nemen en na weging opslaan in het daarvoor bestemde magazijn, in het juiste vak. Ook de administratieve verwerking van alle handelingen behoort tot de taken van de magazijnbeheerder. De magazijnbeheerder is er (mede) verantwoordelijk voor dat er geen voorraadverschillen ontstaan.

Eén magazijnbeheerder werkt met één order picker, in 3 ploegen. Daarnaast werkt de magazijnbeheerder samen met Planning, Productie, Expeditie en Administratie. Je rapporteert aan de Logistiek Manager.

Wat wij vragen

Een logistieke opleiding op MBO-4 niveau en minstens enige ervaring met logistieke processen;

Zeer nauwkeurig en oplossingsgericht werken;

Een goed ontwikkeld organisatiegevoel: het geheel kunnen overzien met oog voor details;

Aantoonbare belangstelling voor ICT en geautomatiseerde processen;

Goed kunnen samenwerken, maar ook zelfstandig je verantwoordelijkheid nemen;

Bij voorkeur in bezit van een heftruckcertificaat of bereid dit te halen. 

Wat wij bieden

Marktconform salaris, uitstekende reiskostenregeling en een gratis lunch;

Een dynamische collegiale werkomgeving met groeimogelijkheden;

Bij gebleken geschiktheid behoort een dienstverband na afloop van de uitzendperiode tot de mogelijkheden.

Klik op onderstaande button om te solliciteren

QHSE ADVISOR – with Competence Assurance Responsibilities

QHSE ADVISOR – with Competence Assurance Responsibilities

The successful candidate will support the management, operations and workshop teams by providing QHSE guidance to meet company goals, KPI’s and action plans. He/She will collaborate closely with line management and clients to drive and facilitate QHSE activities and...

Wij zoeken een (leerling) Monteur Kozijnen

Wij zoeken een (leerling) Monteur Kozijnen

Voor onze opdrachtgever in de regio Emmen komen wij graag in contact met een (leerling) Monteur Kozijnen. Functie omschrijving Als (leerling) Monteur Kozijnen ben je veel op pad om op locatie te (de-) monteren. Je bent veel in contact met de klant en draagt de...

Vacature voor Schilder

Vacature voor Schilder

De vestigingsplaats van onze opdrachtgever is Winschoten, van waaruit men een grote verscheidenheid aan opdrachtgevers bedient. Gemeenten en woningstichtingen bijvoorbeeld, maar ook zorginstellingen, scholen en industriële bedrijven. Daarnaast werkt onze opdrachtgever...

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl