Leerling Industrieel reiniger

Hou je van aanpakken? Wil je ook een beroep leren in de praktijk? Wil je afwisselende werkzaamheden? Een leerling heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Je kunt leren en doorgroeien. Je krijgt een mentor. Je krijgt al jouw uren uitbetaald. En je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt!

Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het willen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan het hebben van een afgeronde opleiding.

Leerling / aankomend Industrieel reiniger / Veendam

Een opleidingstraject, hoe zit dat?

 • Je start als Leerling industrieel reiniger. In deze functie ondersteun je – na het behalen van je VCA-diploma – bij het uitvoeren van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden, meestal in een technische of industriële omgeving. Onder begeleiding bereid je deze werkzaamheden ook voor. Je bent nooit alleen; er is altijd iemand die jou even kan helpen of een paar vragen wil beantwoorden. Je leert het vak in de praktijk.
 • We koppelen jou aan een mentor die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengt en je wegwijs maakt bij onze opdrachtgever.
 • Je wordt gedurende twee weken opgeleid zodat je alle basis certificaten behaald hebt en dan ga je mee om het vak te leren in de praktijk. Wanneer je zelfstandig kunt werken kun jij verder doorgroeien naar functies met meer verantwoordelijkheid.

Dit ben jij

 • Je wilt op korte termijn opgeleid worden tot gecertificeerd Industrieel reiniger;
 • Je vindt het prima om geregeld op onregelmatige werktijden en in de weekends te werken;
 • Je hebt geen last van angsten zoals bijvoorbeeld hoogtevrees of claustrofobie;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B en een auto;
 • Je bent leergierig en gemotiveerd om een goede gecertificeerde Industrieel reiniger te worden.

Wat bieden wij

 • Jouw startsalaris is minimaal €2.262 en afhankelijk van welke stappen jij wilt maken kun je doorgroeien naar de eindschaal van een Machinist. Dat is €3.325 bruto per maand bij een dienstverband van 40 uur per week. Daarbij komen extra toeslagen;
 • Alle uren en overuren worden uitbetaald;
 • Onze opdrachtgever betaalt jouw opleiding;
 • Vakantietoeslag (8%), vuilwerk- en overwerktoeslag, reiskosten- en een zeer royale verblijfskostenvergoeding;
 • De CAO voor het beroepsgoederenvervoer is van toepassing.

Enthousiast geworden?

Maak je interesse kenbaar en solliciteer. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar michel@2uitzendbureau.nl. Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Michel op nummer 0598-470822. We horen graag van je.

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door!

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  BINNENDIENSTMEDEWERKER m/v

  BINNENDIENSTMEDEWERKER m/v

  Onze opdrachtgever houdt zich bezig met het verduurzamen van woningen en bedrijfsgebouwen. Zo levert men o.a. zonnepanelen, airco’s, warmtepompen en laadpalen. Het bedrijf kenmerkt zich door een prettige en informele werksfeer met korte lijnen. Graag komen wij in...

  Quality Controller

  Quality Controller

  Onze opdrachtgever: is een jong en snelgroeiend havenbedrijf in Eemshaven dat een breed portfolio heeft in de op- en overslag van goederen, zoals projectlading, containers, heavy lift en RoRo. Met een zeer omvangrijk en variërend machinepark wordt logistieke...

  Logistiek medewerker

  Logistiek medewerker

  Onze opdrachtgever is een toonaangevende producent van kwaliteitslijmen voor de papier- en kartonindustrie. Vanuit een professioneel laboratorium en uitstekende productiefaciliteiten werkt een team van 45 medewerkers aan hun unieke producten. Deze organisatie heeft...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl