Industrieel reiniger gecertificeerd

Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt! Leergierigheid, motivatie, mentaliteit en het willen werken volgens procedures is in deze functie belangrijker dan het hebben van een afgeronde opleiding.

Industrieel reiniger (gecertificeerd) | Veendam (Akkrum / Delfzijl / Emmen) – Interne opleiding – Goed verdienen

De belangrijkste taken

 • Het op de juiste wijze voorbereiden en uitvoeren van diverse in- en uitwendige reinigingswerkzaamheden in tanks, opslagruimtes, in fabrieken, op uitspuitplaatsen en buitenterrein. In het bijzonder gaat het hierbij om het losmaken van vaste stoffen en vloeistoffen, die daarna verzameld en verwijderd worden.
 • Het uitvoeren van reinigingswerkzaamheden met behulp van de modernste reinigingstechnieken, diverse apparatuur en persoonlijke beschermingsmiddelen.
 • Het uitvoeren van werkzaamheden onder (on)afhankelijke adembescherming en eventueel in een gaspak.
 • Na het afronden van de werkzaamheden wordt de werkplek schoon achtergelaten en worden materieel, materialen en apparatuur schoon en veilig afgevoerd en opgeslagen.
 • Je werkt volgens procedures en neemt veiligheidsmaatregelen in acht. Je voert altijd een Laatste Minuut Risico Analyse (LMRA) uit en bent alert op veiligheid.

Wat biedt onze opdrachtgever

 • Groeien tot een bruto salaris van maximaal € 2.753,33 o.b.v. 40 uur per week, exclusief alle toeslagen en altijd op tijd betaald. Als je vervolgens doorgroeit naar de functie van Machinist, dan kun je doorgroeien naar een salaris van € 3.003,29 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband;
 • Alle uren en overuren worden uitbetaald;
 • Vakantietoeslag (8%), vuilwerk- en overwerktoeslag, reiskosten- en een royale verblijfskostenvergoeding;
 • De CAO voor het beroepsgoederenvervoer is van toepassing;
 • De mogelijkheid om bij onze opdrachtgever (en op hun kosten) certificaten (en een groot rijbewijs) te halen om te kunnen doorgroeien naar de functie van Machinist. Als we een samenwerking zien zitten leiden we je intern helemaal op en bepaal je jouw eigen plafond.

Dit ben jij

 • Je wilt op korte termijn opgeleid worden tot Machinist en beschikt misschien al over een aantal certificaten of zelfs een groot rijbewijs;
 • Je vindt het prima om geregeld op onregelmatige werktijden en in de weekends te werken;
 • Als je al ervaring hebt als Industrieel reiniger binnen de industriële reiniging dan heb je de voorkeur;
 • In deze functie ben je in eerste instantie Industrieel reiniger (gecertificeerd). Je bent dan verantwoordelijk voor het zelfstandig voorbereiden en uitvoeren van reinigingswerkzaamheden bij de klanten op locatie. Zoals bijvoorbeeld het reinigen van reactoren, tanks en leidingen. Na verloop van tijd word je verder opgeleid tot Machinist waarbij je naast reinigingswerkzaamheden ook de vrachtwagen met hogedruk- of vacuümunit zult besturen en bedienen. Veiligheid staat hoog in het vaandel. Het is belangrijk dat je je elke keer weer wilt verdiepen in een nieuwe klus en de nieuwe locatie controleert op veiligheid; voor jezelf maar ook voor jouw collega’s.

Enthousiast geworden?

Maak je interesse kenbaar en solliciteer. Stuur jouw CV en een korte motivatie naar michel@2uitzendbureau.nl

Wil je eerst meer weten over de functie? Neem dan contact op met Michel op nummer 0598-470822. We horen graag van je.

Is de geschetste functie niet de jouwe, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan vooral door!

 

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Commercieel Medewerker Binnendienst

  Ben jij dienstverlenend ingesteld? Vind jij het een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te woord te staan? Wil jij niets liever dan er voor zorgen dat de klant tevreden is? Dan zoeken wij jou! Onze opdrachtgever, gesitueerd in de regio Ommen, levert een breed...

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Hou je van aanpakken? Wil je ook een beroep leren in de praktijk? Wil je afwisselende werkzaamheden? Een leerling heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Je kunt leren en doorgroeien. Je krijgt een mentor. Je krijgt al jouw uren...

  Monteur kunststof kozijnen

  Monteur kunststof kozijnen

  Onze opdrachtgever is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, serres, veranda’s, gevelbekleding en dakkapellen. Werkgebied is hoofdzakelijk Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl