Commercieel Medewerker Binnendienst

Ben jij dienstverlenend ingesteld? Vind jij het een uitdaging om de klant zo goed mogelijk te woord te staan? Wil jij niets liever dan er voor zorgen dat de klant tevreden is? Dan zoeken wij jou!

Onze opdrachtgever, gesitueerd in de regio Ommen, levert een breed assortiment aan automaterialen, autobanden, gereedschappen, kentekenplaten en vloeistoffen van alle A-merken en diverse private labels. Het bestelde product wordt geleverd op de afgesproken tijd. Daarnaast biedt men adviezen, trainingen, concepten en marketingondersteuning aan.

Wat ga jij doen?
De Commercieel Medewerker Binnendienst is verantwoordelijk voor alle inkomende gesprekken. Klanten bellen met zowel service- als productgerichte vragen en jij, als Commercieel Medewerker Binnendienst, zorgt er voor dat de klant zo goed mogelijk te woord wordt gestaan.
Dit doe je door de vraag of het probleem van de klant zo goed mogelijk in kaart te brengen, je weet hierbij de juiste vragen te stellen waardoor je snel tot de kern van het gesprek komt. Je bent in staat om de klant snel van de juiste informatie te voorzien en het belangrijkste; jij zorgt er voor dat de klant met een tevreden gevoel de telefoon neerlegt!

Wie ben jij? 

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de commerciële richting;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en een probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt een dienstverlenende instelling;
 • Je kunt goed met verschillende computersystemen omgaan;
 • Je bent geïnteresseerd in de automotive branche;
 • Je bent fulltime beschikbaar en bereid om 1 avond (doordeweeks eens in de 3 weken tot 19:00 uur) en 1 zaterdag per maand te werken.

Wat bieden wij jou?

 • Een prachtige, zelfstandige en uitdagende functie binnen een gezond en groeiend bedrijf;
 • Uitzicht op een vast dienstverband mét doorgroeimogelijkheden;
 • Opleidings- en trainingsmogelijkheden met begeleiding door ervaren professionals;
 • Een prettige en professionele werksfeer;
 • Marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden;
 • Diverse personeelskortingen en personeelsregelingen.

Voor wie ga je werken?
Onze opdrachtgever is de leverancier, dienstverlener en opleider voor autobedrijven, nu en in de toekomst. Hun missie is om hun klanten succesvoller te maken.
Er heerst een professionele bedrijfscultuur, waarbij veel waarde wordt gehecht aan passie en plezier in het werk. De organisatie staat voor: klantgerichtheid, resultaatgerichtheid, passie en samenwerken aan een optimaal resultaat.

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Industrieel reiniger gecertificeerd

  Industrieel reiniger gecertificeerd

  Hou je van aanpakken en goed verdienen? Als Industrieel reiniger heb je het goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Leren en doorgroeien als je dat wilt en je werkt bij een sociale en stabiele werkgever die vooroploopt in de markt! Leergierigheid, motivatie,...

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Leerling Aankomend Industrieel reiniger

  Hou je van aanpakken? Wil je ook een beroep leren in de praktijk? Wil je afwisselende werkzaamheden? Een leerling heeft het bij onze opdrachtgever goed voor elkaar. Je kunt direct aan de slag. Je kunt leren en doorgroeien. Je krijgt een mentor. Je krijgt al jouw uren...

  Monteur kunststof kozijnen

  Monteur kunststof kozijnen

  Onze opdrachtgever is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, serres, veranda’s, gevelbekleding en dakkapellen. Werkgebied is hoofdzakelijk Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl