Assemblagemonteur

Wat doet onze opdrachtgever?

Onze opdrachtgever is een internationaal technisch bedrijf dat zaken doet over de hele wereld. Het is allemaal begonnen toen de eigenaar een uitvinding deed, waarmee je olie en gas uit koelkasten kan aftappen. In de jaren erna is het ontwerp geoptimaliseerd, zodat het tegenwoordig in 1 minuut een koelkast kan aftappen. Dit gebeurt snel, veilig en op een makkelijke manier.

De organisatie heeft niet alleen machines voor het aftappen van koelkasten, maar ook voor airco’s, tv’s en wasdrogers.

Hoe ziet jouw dagelijkse werk eruit?

Je begint om 7.00 uur in de werkplaats. Dat klinkt vroeg, maar een werkweek bestaat uit 38 uur in 4 dagen. Dat is maandag tot en met donderdag van 7.00 uur tot 17.30 uur. En dat betekent dat je elke vrijdag vrij bent.

Op de werkplaats werk je nauw samen met ervaren collega’s en met de directeur. Het is een kleinschalig bedrijf, waardoor je veel begeleiding krijgt. Ook krijg je de kans om jouw ideeën te delen met de groep. Dit wordt zeer gewaardeerd.

Je bouwt mee aan de machines die in de werkplaats worden gebouwd. Dat houdt in dat je kennis moet hebben van machinebouw/mechatronica. We vragen minstens 1 jaar ervaring. Dit zodat je begrijpt hoe een machine opgebouwd moet worden en hoe e.e.a. in zijn werk gaat. In de eerste maanden krijg je begeleiding in het opbouwen van de machines. Na de inwerktijd verwachten wij dat je zelfstandig de machines samen met de collega’s kan opbouwen.

Als de machine klaar is wordt deze op transport gezet naar het buitenland. Het inpakken en klaarzetten van de machine voor transport behoort ook tot één van jouw taken. Zodra de machine zich in het buitenland bevindt gaat een collega het daar installeren.

Het kan een keer voorkomen dat je mee gaat naar het buitenland om te helpen bij de installatie.

Samengevat heeft onze opdrachtgever je veel te bieden. Het is een informeel bedrijf dat een open werksfeer heeft en ruimte geeft voor eigen initiatieven. Het is een uitdagende functie die veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid vergt.

Vergoedingen

Je loon wordt gebaseerd op basis van je opleiding, leeftijd en ervaring en daarbij hanteren wij de CAO van onze opdrachtgever, te  weten Metaal en Elektro.

Samenvatting

Taken/werkzaamheden:

 • Bouwen van nieuwe machines
 • Meedenken met nieuwe ontwikkelingen
 • Het registreren van bestede uren in een project
 • Het zorgen voor het up-to-date houden van gegevens (wijzigingen, meerwerk, etc.).

Functie-eisen:

 • MBO opleiding machinebouw/mechatronica met daarbij affiniteit met elektrotechniek en besturingstechniek
 • Ervaring: 1 – 5 jaar ervaring
 • Goede kennis van machinebouw
 • Goede kennis van de Engelse taal
 • Bij voorkeur kennis van PLC programmering.

Onze opdrachtgever biedt:

 • Een gezellige en open werksfeer
 • Eventueel doorgroeimogelijkheden naar Field Engineer
 • Informeel
 • Ruimte voor eigen initiatieven
 • Uitdagende functie die je uitvoert samen met een zeer ervaren collega en de directeur
 • Grote mate van verantwoordelijkheid en zelfstandigheid
 • Werkweek van 38 uur in 4 dagen. De vrijdag is in principe een vrije dag.

Solliciteer Direct!

 • Sleep bestanden hierheen of
  Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 GB, Max. aantal bestanden: 3.

  Klik op onderstaande button om te solliciteren

  Receptioniste met financieel administratieve taken

  Receptioniste met financieel administratieve taken

  Onze opdrachtgever Onze opdrachtgever bestaat reeds meer dan 65 jaar en is toonaangevend op het gebied van industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Men heeft meerdere vestigingen verspreid over het land, waar ruim 700 mensen werkzaam zijn. Wij hebben een...

  Monteur kunststof kozijnen

  Monteur kunststof kozijnen

  Onze opdrachtgever is ruim 30 jaar gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van o.a. kunststof kozijnen, deuren, tuindeuren, schuifpuien, serres, veranda’s, gevelbekleding en dakkapellen. Werkgebied is hoofdzakelijk Groningen, Drenthe, Friesland en de kop van...

  Bronbemaler (leerling)

  Bronbemaler (leerling)

  Bemalen houd in dat het (grond) water wordt onttrokken om op die manier de bouwactiviteiten en ontgravingen mogelijk te maken. Dit word gebruikt bij bijvoorbeeld de bouw van (parkeer)kelders, infrastructuur en rioleringswerkzaamheden. In deze rol installeer, onderhoud...

  Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

  2 Uitzendbureau

  Langeleegte 5C
  9641 GN Veendam

  Telefoon 0598-470822

  E-mail info@2uitzendbureau.nl