Onze opdrachtgever Wijnne Barends, opgericht in 1855, behoort tot de oudste scheepvaartondernemingen ter wereld. De onderneming, met als thuisbasis Delfzijl, heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en flexibel bedrijf dat alle disciplines in huis heeft om ladingvragers en -aanbieders goed terzijde te staan. De belangrijkste activiteiten van Wijnne Barends zijn scheepsbeheer, bevrachting, technisch beheer en bemanningszaken.

Het vaargebied bestaat voornamelijk uit Scandinavië, de Baltische Staten, West-Europa en de Middellandse Zee, van de Witte Zee tot de Zwarte Zee, waardoor het de Short-Sea specialist binnen de Spliethoff Group is. Het bedrijf heeft expertise in huis om een breed scala aan commodities te verschepen, waaronder gezaagd hout, peatmoss, ijzer-en staalproducten, meststoffen, granen, wood pulp, biomassa producten en (gerecycleerd) houtsnippers.

Wijnne Barends Logistics biedt op- en overslag en stuwadoorswerkzaamheden in de haven van Delfzijl, Farmsum en Eemshaven.

Graag komen wij z.s.m. in contact met een af te studeren HBO student die onze drie locaties doorlicht op het gebied van onder andere:

  • Ons laad- en losproces;
  • De kennis van onze werknemers;
  • De veiligheid op onze locaties;
  • Kan onze werkwijze efficiënter worden ingericht etc.

Al met al gaat het er om dat wij kijken waar we als organisatie momenteel staan, waar we naartoe moeten en hoe dat te bereiken.

Interesse?

2 Uitzendbureau verzorgt onze werving & selectie. Neem contact op met Michel Torenbosch van 2 Uitzendbureau op telefoonnummer 0598 470822 of mail jouw CV naar michel@2uitzendbureau.nl

Klik op onderstaande button om te solliciteren

JUNIOR PLANNER

JUNIOR PLANNER

Ben jij niet makkelijk afgeleid en houd je moeiteloos meerdere ballen in de lucht? Houd je van regelen en organiseren én weet je snel en vlekkeloos te communiceren met jouw collega’s? Dan hebben wij een gave uitdaging voor jou! Voor onze opdrachtgever in Veendam...

COÖRDINATOR PLANNING

COÖRDINATOR PLANNING

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de algehele productieplanning. Dit betekent zowel de planning van de productieafdelingen in Hardenberg alsook de “outsourcing” activiteiten. In deze functie word je ondersteund door de (drie) productieplanners. Je werkt...

Vacature Projectadministrateur

Vacature Projectadministrateur

Ben jij analytisch ingesteld, houd je van cijfers en ben je nauwkeurig? Als Projectadministrateur is het jouw doelstelling om financieel administratieve werkzaamheden ten behoeve van projecten te coördineren en uit te voeren. De functie: Over jouw belangrijkste...

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl