Onze opdrachtgever Wijnne Barends, opgericht in 1855, behoort tot de oudste scheepvaartondernemingen ter wereld. De onderneming, met als thuisbasis Delfzijl, heeft zich ontwikkeld tot een dynamisch en flexibel bedrijf dat alle disciplines in huis heeft om ladingvragers en -aanbieders goed terzijde te staan. De belangrijkste activiteiten van Wijnne Barends zijn scheepsbeheer, bevrachting, technisch beheer en bemanningszaken.

Het vaargebied bestaat voornamelijk uit Scandinavië, de Baltische Staten, West-Europa en de Middellandse Zee, van de Witte Zee tot de Zwarte Zee, waardoor het de Short-Sea specialist binnen de Spliethoff Group is. Het bedrijf heeft expertise in huis om een breed scala aan commodities te verschepen, waaronder gezaagd hout, peatmoss, ijzer-en staalproducten, meststoffen, granen, wood pulp, biomassa producten en (gerecycleerd) houtsnippers.

Wijnne Barends Logistics biedt op- en overslag en stuwadoorswerkzaamheden in de haven van Delfzijl, Farmsum en Eemshaven.

Graag komen wij z.s.m. in contact met een af te studeren HBO student die onze drie locaties doorlicht op het gebied van onder andere:

  • Ons laad- en losproces;
  • De kennis van onze werknemers;
  • De veiligheid op onze locaties;
  • Kan onze werkwijze efficiënter worden ingericht etc.

Al met al gaat het er om dat wij kijken waar we als organisatie momenteel staan, waar we naartoe moeten en hoe dat te bereiken.

Interesse?

2 Uitzendbureau verzorgt onze werving & selectie. Neem contact op met Michel Torenbosch van 2 Uitzendbureau op telefoonnummer 0598 470822 of mail jouw CV naar michel@2uitzendbureau.nl

Klik op onderstaande button om te solliciteren

Magazijnbeheerder

Ben jij op zoek naar een logistieke functie waarin je jouw kennis full time kunt inzetten? Ben je organisatorisch sterk, stressbestendig, gedisciplineerd en niet bang om verantwoordelijkheid te nemen? Ben je bovendien geïnteresseerd in geautomatiseerde systemen? Lees...

Wij zoeken een (leerling) Monteur Kozijnen

Wij zoeken een (leerling) Monteur Kozijnen

Voor onze opdrachtgever in de regio Emmen komen wij graag in contact met een (leerling) Monteur Kozijnen. Functie omschrijving Als (leerling) Monteur Kozijnen ben je veel op pad om op locatie te (de-) monteren. Je bent veel in contact met de klant en draagt de...

COÖRDINATOR PLANNING

COÖRDINATOR PLANNING

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de algehele productieplanning. Dit betekent zowel de planning van de productieafdelingen in Hardenberg alsook de “outsourcing” activiteiten. In deze functie word je ondersteund door de (drie) productieplanners. Je werkt...

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl