Administratief Medewerker

Onze opdrachtgever, gevestigd in Veendam, houdt zich bezig met industriële reiniging, transport en afvalmanagement. Bij de organisatie werken ruim 700 medewerkers, het bedrijf kent meerdere vestigingen in Nederland.

Wij komen graag in contact met een fulltime Administratief Medewerker m/v die van dynamiek houdt en zich graag voor meerdere afdelingen van de organisatie in wil zetten.

De werkzaamheden zijn divers van aard; je houdt je o.a. bezig met ondersteunende werkzaamheden op de afdeling Planning, je wordt ingezet om de financiële administratie te ondersteunen, je checkt of bepaalde documenten nog geldig zijn, je voert data entry werkzaamheden uit etc. Dit brengt met zich mee dat je iemand bent die aan één woord genoeg heeft.

Jouw profiel

  • Opleiding op MBO niveau, bij voorkeur niveau 4;
  • Je bent administratief onderlegd;
  • Je vindt het leuk om in teamverband te werken;
  • Je bent communicatief vaardig;
  • Je hebt een proactieve werkhouding;
  • Je kunt snel schakelen.

Onze opdrachtgever valt onder de CAO Beroepsgoederenvervoer over de weg. Salaris- en functie-inschaling vinden dienovereenkomstig plaats.

Solliciteer Direct!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf.

Klik op onderstaande button om te solliciteren

Adviseur Duurzame Energie Provincie Friesland

Adviseur Duurzame Energie Provincie Friesland

Onze opdrachtgever houdt zich bezig met duurzame oplossingen. Daarbij valt te denken aan bijvoorbeeld zonnepanelen, laadpalen, warmtepompen en energiebeheer. Voor de provincie Friesland zoeken wij een enthousiaste en proactieve ADVISEUR DUURZAME ENERGIE Jouw...

Betontimmerman

Betontimmerman

Onze opdrachtgever is een middelgroot bouwbedrijf dat actief is op het gebied van nieuwbouw, verbouw en onderhoud, projectontwikkeling, restauratie en renovatie. Graag komen wij in contact met een Betontimmerman, standplaats Groningen. Functieomschrijving In deze...

WERKVOORBEREIDER ONDERHOUD & BEHEER (M/V)

WERKVOORBEREIDER ONDERHOUD & BEHEER (M/V)

Onze opdrachtgever is een zelfstandig en proactief bouwbedrijf met een hoofdvestiging in Appingedam en een tweede vestiging in Groningen. Zij houden zich bezig met nieuwbouw, verbouw en onderhoud, projectontwikkeling, restauratie en renovatie. Tevens beschikt men over...

Korte lijnen, heldere afspraken, persoonlijk en betrokken. Enkele kernwoorden waar 2 Uitzendbureau voor staat. Onze medewerkers zoeken met grote zorg en passie de juiste kandidaat voor u als opdrachtgever.

2 Uitzendbureau

Langeleegte 5C
9641 GN Veendam

Telefoon 0598-470822

E-mail info@2uitzendbureau.nl